Egyszerűen remek:

hetszunyu.wordpress.com/2008/10/22/hadat-uzenek-az-elozo-generacioknak/

Mutatóba:

"Persze, nyilván hosszú fejlődés útján jutottunk ide, és ebben nektek is aktív részetek volt, hiszen ti szenvedtétek el, és éltétek túl Trianont, valamint Hitlert, Sztálint, Rákosit, Kádárt és a rendszereiket. Ugyan már… Ideje lenne rájönnötök, hogy nem, nem hősiesen túléltétek, hanem ti csináltátok magatoknak, majd amikor kiderült, hogy nincsenek rendjén a dolgok, ti tűrtétek birka módjára!"

"Persze, tudjuk ám milyen kényelmes ücsörögni odabent az irodában egy számítógép (vagy a ti időtökben írógép) előtt, kávézgatni, és pletyizni a Juliskával, miközben odakint az ügyfél dörömböl, hogy már fél órája lejárt az ebédszünet. Tudjuk, milyen élvezetes belefojtani a szót egy egyszerű elbocsátási fenyegetéssel a változtatni akaró fiatal kollégába, hogy aztán ő is megtörve álljon be a kilátástalanul vegetáló hordátokba."

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr922334338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása