Namármostan amikor ezt írom ki, akkor azt hiszitek, hogy naponta ötvenszer nézem az adott oldalt, vagy hogy minden egyes szavával egyetértek, netalántán szerelmes vagyok a szerzőbe, pedig nem. Csak éppen benne látom azt, hogy baromi jól csinálja, amiről valahol ez az egész átlagemberek blogolnak átlagos témákról-cucc szól: hogy össze-vissza firkálsz minden hülyeségről, és elmondod a véleményedet, ami mondjuk semmit sem változtat a világ forgásán. És (jön a fontos rész) ha valami olyan seggfej felbasz, akinek a civilizáció által ráderőszakolt normák miatt mégsem rugdoshatod bele a fejét a betonba (néha van olyan is, hogy erősebb nálad, vagy 3-4 haverja is ott van), akkor hazamész, és megírod, hogy mekkora pöcs volt az illető.

És kész, nálam remekül működik ez a fajta anger-management, amióta itt fikázok mindenkit, sokkal jobban le tudom vezetni a feszültséget. Régen csak gyűlt-gyűlt bennem (azzal a tévhittel ne jöjjön senki, hogy mozgással vagy sportolással kellett volna levezetni, ugyanis a sport néha még jobban felszította az indulataimat), aztán párszor eljutottam oda, hogy egy kis beszólás miatt elpattant a húr, és jött a disztroj. Amit már 10 mp-el utána megbánt az ember, de legalább kevés baszogatást kaptam a gimiben, mert titokban azt hitték, valamiféle pszichopata vagyok. És ez egy jómatekos esetében már önmagában is becsülendő eredmény (mármint hogy nem kötött belém mindenki).

Csak hát már nem lenne ildomos felképelni egy-egy bunkóság miatt senkit sem (még ha első pillantásra roppant férfiasnak is tűnik a dolog), és komplett idegbeteg sem akarok lenni, aki majd a családjára vetíti ki az összes szarságot, úgyhogy inkább megírom itt, hogy a kurva anyját a mutyizós, beképzelt kisvállalkozóknak. Ezután megnyugszom, és egész elviselhető társaság leszek, és a kezem se remeg az idegességtől. Mondhatni ez a "sötét oldalam", ahol minden mocskot kiadom magamból (azért a való életben sem játszom a decens hitoktatót). Szóval mindenki jól jár, max írnak néha ide olyan kommentet, hogy "de hát az én apám is kisvállalkozó és nagyon becsületes", ami után vagy szép türelmesen megmagyarázom, hogy ezt hogyan is kellett volna érteni, vagy csak kitörlöm a francba.

Szóval kösz zolivagyok.

Mutatóba a legjobb (tudom, hogy már volt itt nkb-n):

zolivagyok.blog.hu/2010/02/18/nenik_haza

Címkék: blog harag

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr673060063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása