Humortalanság

 2010.04.21. 11:59

Rekord rekord hátán: 11 látogató egy nap alatt, szép volt! :D

Amiről tulajdonképpen írni akarok: Volt egyszer egy blog, ami a modorosék modorában, de jóval az ő felfutásuk előtt sorban elkezdte az egyetemisták különböző típusait parodizálni. Egy darabig ment is a szekér, és szvsz egész vicces volt. Aztán egyszer sorra kerültek a BME-VIKesek, küllönös tekintettel az escéhásokra, és elszabadult a pokol. Nem volt az az írás bántóbb, mint bármelyik másik, mégis hihetetlen ellenállást generált. Kb. olyan szinten nyilvánvaló megállapításaik voltak, mint hogy a katolikus papok között vannak pedofilok, hogy Ricky Martin meleg, és hogy a Leverkusen nem nyerhet bajnokságot, stb.. Na nem mondom, volt aki BMEs létére is azt tette, amit kell és nevetett az egészen, de pár primitív humortalan fasz egyszerűen minden szóba belekötött, kurvára felháborodott, és besértődött, és tulajdonképpen a viselkedésükkel mindenben tökéletesen igazolták a legdurvább előítéleteket magukkal kapcsolatban. Az az eset jutott eszembe, amikor valaki kijelentette, hogy a muszlimok agresszívek, erre páran felháborodtak, és megfenyegették, hogy megölik az illetőt.

Közben felleltem a kérdéses szöveget (mint mondtam, kb. mindenkit ugyanilyen stílusban osztottak ki). Én (elég konkrétan) és (kismértékben) Honey is meg vagyunk említve. Az események ismeretében különösen ajánlom figyelmetekbe a második bekezdést, kb. egy az egyben ezt művelték az adott blognál is, nem észrevéve, hogy maguk alatt vágják a fát.

Az öntudatos műegyetemista hallgató (aki többnyire infós vagy villanykaros) élete legnagyobb teljesítményének tekinti, hogy végre bejutott a patinás kockaházba. Mivel sajnos elég hamar rádöbbent, hogy az intézmény tekintélye nem fogja őt kárpótolni azért, hogy ingerlő tangák helyett zsíros hajú, kockásinges kockák farmerből kilógó pattanásos seggét gusztálhatja az előtte húzódó padsorokban, és folyamatosan téglákat szarik a tananyagként leadott változatos bullshittől, amit egyébként soha az életben használni sem a munkája során, sem máshoz (és amiknek köszönhetően nyolcadévnél előbb nemigen fog végezni az egyetemen), ezért valamivel kárpótolni kell magát életének sivársága miatt.

Fő időtöltése ezért, hogy élőben és Internetes fórumokon arra verje magát, hogy a műegyetemisták milyen királyak, milyen nagyszerű dolgokat tanulnak (lol), és milyen pezsgő a műegyetemisták szociális élete (lol, lol, ikszdé, lol), másrészt fikázzon mindenkit, aki ún. "kamu szakra" jár. („Kamu szak ” pedig az, amit a műegyetemisták annak tartanak.)

A lúzer bölcsészek és a mocskos közgazdászok fikázása pedig egyenesen erekciót okoz neki. A közgazdászgyűlölet egyébként némiképp fura, mert például gazd.mat. szakra pontosan ugyanakkora kockák járnak, mint villanykarra, ha nem még nagyobbak. (Ott viszont valamennyi nő mégiscsak van... talán ez lehet a magyarázata, hogy a gazmatosok még sose vonultak ki az Escéhá elé, hogy kórusban skandálják, hogy "Mocskos BME!", fordítva viszont de., persze eltekintve az ominózus BCE gólyatáborban felvett -bár youtube-ról hamar eltávolított- "Mocskos BME" szöveget skandáló büszke Corvinusos hallgatóktól.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr31939568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása