Jó szándék

 2010.03.04. 09:21

Tudom én, érzem, hogy csak a jó szándék vezérli, de amikor valaki már sokadszorra az orrod alá dörgöl egy álláshirdetést, melynek feltételei pl. kohómérnöki diploma, 8 év tengerjáró hajón eltöltött idő és felsőfokú egészségügyi szanszkrit szaknyelvvizsga, és az illető kérdőn néz rád, hogy "ugyan miért nem próbálod meg, hátha mégis felvesznek" az egy kicsit idegesítő. Meg fogom én tudni találni a nekem való állást magamtól is, alapvetően mégiscsak én tudom, hogy énnekem mi lenne a jó. Simán elvagyok ilyen segítség nélkül is.

+Kieg: A most következő 4 hónap úgyis olyan lesz, hogy nincs értelme elmenni dolgozni, legyen kész aminek készen kell lennie, és aztán jöhet a melókeresés ezerrel.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr41807969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása