Csajozási tanácsok

 2009.12.22. 23:13

Csajozási tanácsokat kért tőlem (tőlem! LOL! Mintha nagy Casanova lennék) egy ismerősöm. Igazából annyit tudtam mondani neki, hogy tuti szöveg, tuti fellépés, stb. nincs.* Az egyik nőnek ez jön be, a másiknak az. Sőt, ha ugyanúgy mész oda ugyanahhoz nőhöz két különböző pillanatban, lehet hogy teljesen ellentétes reakciókat kapsz. Úgyhogy csak az a lényeg, hogy nem szabad feladni. Ha kilencen elküldenek, ne add fel, és menj oda a tizedikhez is! Jah és ne várj segítséget senkitől, neked kell odamenni, nem a haverjaidnak vagy a húsvéti nyuszinak. Értetted, Balboa?

Jah és amikor a haverjaid azt mondják, hogy "jajj ennek a csajnak túl hegyes az orra, annak meg túl vékony a szemöldöke", nos ezzel igazából csak mentségeket keresnek, hogy ők miért nem mentek oda hozzájuk. Különben is, nézz magadba, te talán tökéletesen nézel ki?

*Annyi tán igaz, hogy a magabiztosabb, jóképűbb, stb. férfiaknak könnyebb dolga van, de számos nőstény pont a szerényebb egyedekre van ráállva, szóval...

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr1001616961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása