Törpilla

 2009.09.21. 12:55

Fú de rég írtam már. Elvoltam az albérletben, meg az egyetemi adminisztrációval b@szakodtam, mondjuk ettől még tudtam volna írni, csak éppen olyan hangulatban, amit nagyon megbántam volna később.

Szóval akkor ma egy kicsi lányka viselt dolgai kerülnek terítékre. Alacsony termete nem gátolta meg abban, hogy a kollégium legnagyobb környezetvédője legyen, pl. harcosan kiálllt a komposztálás mellett. Az sosem zavarta, hogy összesen sose jött össze a tízemeletes épületben negyven dekánál több banánhéj, ő hordta rendszeresen a cuccost. (Ezzel tkp. nem is volt bajom, de ha már körny.védelem, azzal annál inkább, hogy a takarítónők a 4-5 felé szétválogatott szemetet lazán egy nagy fekete zsákba gyömöszölték. Mondjuk sok helyen a való életben is így jártak el a szemétszállító vállalatok.)

Egyszer megpróbált beszervezni valami fáklyás felvonulásba a világbékéért vagy valami másért, mondanom sem kell, nem mentünk, már csak az őrülten csillogó szemei miatt sem. Eddig még csöndes őrült volt, de pl. amikor csipogó hangján megkérdezte, hogy "miért bántják a ****t mikor olyan jó ember" (magyar politikus), na akkor a youtube-on sürgősen kellett találnom egy kis Kárpátiát.

Nem sokkal később belépett egy, magát függetlennek nevező, világmegváltó szervezetbe, és ekkor durvult el igazán. A csúcs az volt, amikor az EP-választáson valamelyik kis faluban (ha leírnám a nevét, úgyis azt hinnétek, csak kitaláltam) majdnem 50% fölé mentek, na olyan sikítozásba kezdett, hogy ki kellett űzni a gépteremből. (Persze korábban, ha valaki ott normál beszédhangon meg mert szólalni, mit gondoltok, ki volt az első aki szólt érte?)

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr911396742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása