Cserebere és az iwiw

 2009.09.02. 10:23

Szegény nők, mostanában csak velük foglalkozom. Ne féljen senki, majd lesznek a hímeket ostorozó részek is. Két viselkedésformáról lesz szó, biztos találkoztatok már ezekkel.

1. A cserediákos

Mielőtt felháborodott olvasóim százával elkezdik a vitriolos kommenteket írni, leszögezném, hogy ez a rész nem az olyan nőkről szól, akik egy külföldivel jönnek össze, hanem az olyanokról, akik egy külföldivel jönnek össze és a következőket csinálják:
Összejönnek a sráccal, aki legyen mondjuk spanyol (sosem Madrid, hanem szinte mindig Barcelona szülötte, szóval jó eséllyel etnikailag nem is spanyol, hanem katalán, na mindegy) Aztán a srác hazautazik, a csaj meg itthon marad és...fenntartják a kapcsolatot. A lyány mindenhol azt mondja/írja magáról, hogy "kapcsolatban" van, és évente két hetet valóban együtt is töltenek (egyszer itthon, egyszer odaát), de a fennmaradó 50 hétben össze-vissza pasizik (van egy érzésem, hogy Pablo sem él aszkétaéletet) Persze egyik srác mellett sem kötelezi el magát, mivel neki van már egy komoly kapcsolata. Röhej.

2. Az iwiw-képes

Arról a típusról lesz szó, aki már ízléstelen mennyiségű képet rak fel a közösségi oldalakra magáról és a kedvesről, pl. ilyen kísérőszövegekkel: "Én és mókucim, cupp-cupp", "úúúúgy szeretem őt", stb. (az, hogy a képeken mennyi petting folyik, az is egy külön ügy), de ez önmagában még csak stílus kérdése. Csak az a probléma, hogy ezen nők közül néhány (gy.k.:Tehát nem mindegyik) szintén összefekszik bárkivel, ha lehetősége van rá. (Vajon a képeket csak a lelkiismeret-furdalás miatt rakják fel? Lehetséges.) Nemrég az egyik haverom 2-3 napig elvolt egy ilyen hölgyikével. Megkérdeztem, a csajon látszódott-e esteleg hogy habozna, hogy megbánta, etc.? A válasz: A legkevésbé sem. (gyanú: nem először csinálta) A mai napig fent virít mind a 10 cuppogós kép a szegény felszarvazott sráccal

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr811354865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása