Két dolog, amit utálok benned

 2009.09.01. 23:58

Az előző poston felbuzdúlva leírok most két párkapcsolati magatartásformát, ami szerintem nemcsak gáz, de tisztességtelen is.

Kezdjük a nőkkel (ha már az előző is nekik szólt):

Vannak XX kromoszómások, akik egyszerűen annyira nem akarnak egyedül lenni, hogy inkább hónapokat (éveket?) töltenek egy teljesen rossz és működésképtelen kapcsolatban, csak hogy kivárják (enyhén számító módon), amíg fel nem tűnik a következő lovag. Persze csak akkor lépnek bele az újba, ha már 100%-ig meggyőződtek róla, hogy a túlpart biztonságos. Nehogy már kockázatot kelljen vállalnia szegénykémnek.
Erre a viselkedésre igazából a fölösleges hónapok (évek) miatt haragszom, mi értelme van kínozni a másikat?? (na jó, néhány férfi is ilyen, de nőknél sokkal gyakoribb)

Most jöjjenek a termetés koronái (végre! - gondolják a hölgy olvasók):

"Összevesztél a barátoddal? Nekem elmondhatod, majd én megvigasztallak!"
Undorító taktika, hányok tőle, pfúj! Persze, amikor a legsebezhetőbb, csak akkor megyünk oda. Wow, micsoda férfias jellem! Mintha (már bocs a hasonlatért) a sebzett szarvast készülnénk lelőni. Csajok vigyázzatok, nagyon ritka, aki a fenti mondatot komolyan is gondolja (azaz tényleg csak ennyit akar és semmi többet)
Az egyetlen dolog, ami boldogít, hogy ha Rómeónknak sikerül is a "megvigasztalás" úgy, ahogy szeretné, előbb-utóbb eljön egy veszekedés közte és Júliája között, és akkor ott lesz egy Rómeó2, aki majd "megvigasztalja" Júliát...

Kis kiegészítés ehhez: Vannak hímek, akik próbálják magukat csakbarátnak álcázni. A csakbarátok azt hiszik, hogy ha sokáig ott loholnak a kiválasztott lány nyomában, az egyszer csak megfordul, és majd összejön velük. Sajnos néhány csakbarátnak tényleg sikerül, főleg ha a csaj iszik vagy bánatos, vagy mindkettő.
Két tanulság: Ezekből sosem lesz igazán jó kapcsolat, és férfiszempontból kifejezetten időpocsékolás. Más már 5-6 nőn is túl lehet, mire a csakbarát révbe ér (legalábbis 4 hónapig azt hiszi magáról)

Mikor a chasing Honey-projekt ment, kínosan ügyeltem rá, hogy a "barátok" szó sose hangozzék el, ha rólunk van szó. Sőt, explicite meg is mondtam neki, hogy nem hiszek a fiú-lány barátságban. (Ami majd szintén külön postban fog testet ölteni)

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr911354435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása