giccs

 2011.06.22. 09:18

Ugyan ez inkább Honey szakterülete, de egyet kell, hogy értsek vele. Arról van szó, hogy az egyik kerületi (ingyenes) újságban nemrégen jól feldicsértek egy amatőr festőnőt. "Ezekben az értékvesztett időkben* is inkább az embereknek tetsző műveket alkot, és nemet mond a modernnek nevezett művészetre" vagy valami hasonló badarság volt a szöveg. Bakker, a festészet is fejlődik, nem lehet örökké bőgő szarvasos tájképeket meg virágos-gyümölcsös  csendéleteket festeni. Biztos azzal megy előbbre a világ esztétikája, hogy megfestjük a tízmilliomodik naplementét.

*Túl azon, hogy teljes szívemből utálom a "bezzeg az én időmben" és a "régen minden jobb volt" tévképzeteket. Régen kurvára nem volt jobb. Max 1-2 részterületen, amit kiragadnak és hangoztatnak egyesek, de ha vissza kéne menni abba a korba, 1 hét után sírva könyörögnének, hogy elég.

Címkék: művészet giccs

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr303005202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása