Európa merre vagy?

 2011.02.18. 20:19

Megint a belpolitika szélén táncolok, de most tényleg muszáj elhinnetek, hogy nem egy kurvaegyik-buzimásik vitát akarok elkezdeni.

Egyszerűen arról van szó, hogy az ország kapott a közelmúltban pár nagy lehetőséget, hogy megmutassa magát, hogy végre bizonyíthasson, és mi sült ki belőle? Gyakorlatilag semmi. Persze, nem vitatom, hogy apróbb részeredményeket talán sikerült elérni, de az igazán nagy áttörés elmaradt. Az EKF és az EU-elnökség is szépen csöndben zajlott, illetve zajlik. Semmi nagyobb eredmény, csak pár kósza kis botrány, de  nehezen hiszem, hogy ezekre 1 év múlva bárki is emlékezni fog külföldön...(vagy 3 év múlva itthon) Félreértés ne essék, egyik sem totális csőd, azért ne essünk túlzásokba!

Olyanok vagyunk, mint az osztály szürke egere. A tanár unottan kihívja, ő kicsit nyögdécselve lefelel, aztán Margó néni felsóhajt ("nah, ezen is túl vagyunk"), bekörmöl egy hármast, és az élet megy tovább. A stéber Karcsika bezzeg még utána is olvasott a témának, Pityuka nem sokat tud, de a beszólásain röhög az osztály (belül még Margó néni is mosolyog), Klári pedig a magabiztosságával kompenzálja az esti filmnézés miatti hiányosságait. A szürke egér meg csak ül a padjában és bámul ki az ablakon.

Címkék: magyarország eu

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr462671335

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: worldcasino2 2018.01.19. 10:37:55

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása