Random kérdés #24

 2010.10.04. 23:59

Miért kell napjainkban majd' minden filmnek legalább kétórásnak lennie?

Egyszerűen a legtöbbjükben nincs annyi mondanivaló, ami kitartana végig. Régen mertek még 80-90 perces alkotásokat is moziba küldeni, azok valamivel feszesebbek voltak, mint a maiak. jah és persze, minden film ami komolyabban veszi magát, már nem adja 3 óra alá...amivel szintén ugyanez a probléma.

Nem mondom, pl. az Elfújta a szél vagy a Keresztapa minden perce élvezet, de a mai kínálatnak igencsak hasznára válna egy kegyetlen vágó, aki 25 perccel megrövidítené a tekercseket.

Ma megnéztünk Honeyval egy buta kis komédiát (Fanboys), látszott rajta, hogy itt a poénokon és az utalásokon van a lényeg, a sztori (?) csak szükséges rossz. másfél órában még egész tetszett, de ha képesek lettek volna tovább nyújtani, lehet nem keltem volna fel olyan vidám arccal az ágyról (szék híján azon néztük).

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr692345500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2010.10.05. 11:21:11

Ehez még képzeljük hozzá azt,ha ezeket a filmeket leadják a tévében is,a reklámok még vagy 40 perccel megnövelik a vetítési dőt...
süti beállítások módosítása