Mosoly #2

 2010.08.15. 02:52

Látjátok feleim szümtükkel, mik vogymuk. Isa pur es homu vogymuk - Legalábbis agyilag. Következzen pár ínyencség, velős kommentek még a nagy leleplezés előttről:

"IGEN, IGEN, IGEN! Vannak tehetséges magyar gyerekek!"

"Azér' nagyon érdekes a természet.
Mintha kompenzálni akarná az ember egyik fogyatékosságát azzal, hogy egy másik dologban zsenivé teszi.
Nem egy olyan autistáról hallottam már, aki szinte semmit nem tudott önállóan elvégezni, mégis valamiben nagyon jó volt.
Csodálatos dolog ez, de ugyanakkor elgondolkodtató."

"Annyira imádom ezeket az okos hozzászólásokat, ebből is látszik hogy olyan ember írta, aki eljut az msn és az iwiw login-ig. Nyugodtan nyissunk meg egy Sony Vegas-t és okoskodhatsz hogy hogy kell egy ilyet csinálni. Ha te ilyet tudnál csinálni akkor nem írtál volna ilyen hülyeséget és hidd el amennyi pénzt kapott érte, azért te a világ utolsó b*zijának is megcsináltad volna...
Teljesen mindegy kinek csinálta, a munka kiváló, gratulálok hozzá. Csak így tovább!"

"Milyen fogyaték? Autodidakta az önmagát képző, tehát otthon a CS nevű játékkal játszott, érdekelte az informatika és elkezdte tanulmányozni, nem autista, nem fogyatékos hanem önképző, ilyen módon lehet nyelveket is tanulni pl filmekből, könyvekből. Am végre új magyar sikerek, gratulálok neki"

"Akárhogy is, 1000millió gratula és igaza van, hogy nem vállal el akármit: amit fintorogva/ne adj Isten undorral csinál az ember, az nem lesz 100%-os - és ő most jobban jár, ha makulátlan szakmai hírnevet épít, mintha csak kaszát lendít..."

Miután kiderült, páran próbálták menteni magukat, kevés sikerrel (avagy válogatás nélkül beszopni a dolgokat egyenesen dicsóség):

"Marharépák, akkor mi van, ha annyira nem vagyunk járatosak a témában és különösebben nem is érdekel a 3D, (és Lady Gaga se) - ezért aztán nem guglizunk automatikusan egy efféle hír kapcsán - de képesek vagyunk örülni egy jónak tűnő hírnek és beírjuk, hogy grat??? Tééééényleg veszettül idióta, barom dolog.... Ejjjha! Örülni valaminek, " csak úgy, az örülés végett" és nem csekkolni előtte, hogy tutira úgy van e... Tisztán látszik, hogy ez borzasztó nagy jellemhibának számít az igazi, nagyképű büdös kis bitagyú, csökevények szemébe'... :DDD Elnézést kérünk érte. (dehogy...)"

"Az összes nagyokos aki itt "balfaszoz" mert "beszoptuk" majd akkor legyen ekkora nagy arc, ha önmagától jött rá, hogy ez a hír fake.
Tudniillik a net már tele van ennek a hírnek a cáfolatával úgyhogy nem értem miért okoz nekik kielégülést ha itt adják a szupertájékozottat.
Már mindenki tudja hogy nem igaz, de köszönjük, hogy beszóltok :)"

" Amúgy meg itt az ideje, hogy mindenki villantson a maga területén és alázza porig a többit, aki abban épp nem spíler... már akinek lenne gyomra hozzá.
(... és még az érdekelne, hogy ti utána gugliztok minden gumicukor cikknek? Sarkakata emlejétől kezdve Tünci bundájáig? Szép élet... :DDD)"

"... mindegy... magyarázhat az ember "kockáéknak" afféle érzésekről, hogy jóindulat, öröm, naivitás :) Épp, mint arról, hogy annak rendelt idejében, belátás, elfogadás, gratuláció visszaszívás, helyette szégyenkezés: tévedtünk, beszoptuk a hírt, nem értünk hozzá, nem érdekelt annyira, hogy utána járjunk. Ez van. Viszont hangyányi jóindulattal dicsekedhet az első 10 "hülye"... legalább."

És a végére egy szépen megfogalmazott írás:

"xy meg yx két arrogáns fogyi anyáznak összevissza meg mentik a menthetetlent, nem kell a 3d-hez és cs-hez érteni, hogy levágja valaki egy ilyen cikkről hogy fake. Képzeld én nem nézek tévét, velvetet se olvasok (meg van a véleményem azokról akik ilyen trágya semmirevaló cikkeket olvasnak amik itt vannak), nem a puruttyán láttam ezt a cuccot, direct linkben kaptam az aktívos videót úgy hogy fogalmam nem volt róla mi ez, és az egész úgy bűzlött ahogy van, legalább 6 helyen sántít a dolog (ha a cs és a 3d nem is esik le, legalább a menedzser-youtube-os felkeresés és az amnézia körülményei kilogikázhatóak lettek volna bárkinek akinek nagyobb az iqja a cipőméreténél). Illett volna levágni legalább egy valakinek is önmagától az első 30 kommentelő közül, dehát úgy látszik csak egyféle (a végtelenül naiv) embertípus olvas velvetet. Nem árt a mai világban szkeptikusnak lenni. Nem ez az első amit a tv-k, velvetek, zsindexek megcsinálnak, tudatosan vagy felelőtlenségből, teljesnen mindegy, szánalmasak. Nem érdemlik meg, hogy a nézettségük egy főnél magasabb legyen. Ami pedig a pozitív hozzáállást illeti, ne gondoljátok hogy olyan jó emberek vagytok mert beírtatok pár kurva grat-ot, fröcsögtök össze vissza kinek nincs nője, meg ki milyen troll kocka. Ebből is látszik hogy csak álszentkedtek minden ilyen típusú hírnél, a ti lelketek horpadásait próbáljátok kiegyengetni a látszólagos jófejkedéssel, mint a hívők gyónáskor, aztán beszól egy kissrác a fórumon hogy beszoptátok, és kibújik a szög a zsákból! A nagy erkölcsi bajnokok önnmagukból kifordulva anyáznak, képtelenek megállni hogy ne reagáljanak minden kicsi piszkálódásra! Tipikus Velvet-olvasók! Good job xy és yx, életkorotokra kíváncsi lennék azért!"

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr352222515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása