A másik fél is

 2010.07.20. 04:02

Ugyan sosem voltam annyira naív, hogy egy percig is színvonalasnak tartottam volna a helyi tévét, a csőtörések és a cuki kiskutyák bemutatása még éppenhogy sikerült nekik, oszt ennyi.

Viszont amit nemrégen alakítottak...hát az a Hatalomhoz dörgölődzés iskolapéldája volt. A 2 perc 24 másodperces kis riport során az egyik felet (a polgármestert) háromszor is megszólaltatják, szépen tagoltan elmondhatja, mit is akar, összesen 1 perc 10 másodpercben. A másik fél csak vágóképekben szerepel, illetve a lelkiismeretes riporterek elmondják, hogy ők ugyan megkerestek egy személyt erről az oldalról is, de kiderült, hogy neki nincs sok köze az adott dologhoz (hogy miért nem ahhoz mentek, akiről a vágóképeket készítették, az rejtély). Ezek után a pártatlan és lelkismeretes újságírók még összedobtak painttel egy viccesnek szánt csipkelődő kis képet arról a bizonyos másik félről, majd a zárómondatukban kicsit még ki is oktatják szegény kölköt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása