Eladom magam

 2010.05.27. 08:09

Igazából eléggé kiakadtam gyermekkorom egyik kedvenc bandájára, amikor elég könnyen aladták magukat egy energiaitalnak, de most én is valami hasonlót fogok tenni, az elmúlt évek Nike reklámjait veszem sorra (kihagytam amikor labdát lopnak a nindzsáktól(?)):

Take It To The Next Level:

Fiatal focista fejlődik, 1:22-nél a barátnő arckifejezése priceless :D

Secret Tournament-The Cage

Amivel számomra az egész elkezdődött (oké, tudom volt korábban egy jók vs. rosszak reklám, de ezzel csapódott az arcunkba az hogy mennyire Kúl is tud lenni egy aljasmocskosmulti, és hogy Elvis él). Készült második rész is. Legjobb pillanat 1:33-nál, Dinho-val.

Brazil vs. Portugal

Mondanom sem kell, ezután majd egy évig "olé"ztunk minden meccsen.

Basketball (ez lenne a címe?)

Hogy ne csak foci legyen...

Leave nothing

Még mindig nem foci...illetve mégis.

Joga Bonito

Igazából ez egy sorozat első része volt. Eric megmondja a tutit (mondjuk khm... emlékszünk egy bizonyos khm... szóval ő sem játszott mindig szépen), a Joga Bonito meg szintén átment a mindennapi szókészletünkbe.

No Excuses

Nézzünk magunkba!

Courage

Na vajon ki tudta legjobban elmagyarázni miről is szól az Olimpia? Talán a sportvezetők, a művészieskedő megnyitó-rendezők (Peking külön kategória, de hagyjuk) vagy Csisztu Zsuzsa? Egyikük sem, csak ez a filippínó gyerekeket dolgoztató (mondjuk erről is írok majd) világcég.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr232034744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása