Könnyű pénz?

 2010.04.05. 02:05

De most komolyan, sokan azt hiszik, hogy tényleg létezik valami olyan módszer, cég, állás, bármi, amivel rövid idő alatt zéró munkával hatalmas vagyonokat lehet szerezni. Azt hinné az ember, hogy a tündérmesék ideje lejárt. Pedig ez a legnagyobb mese, elhinni, hogy létezik valahol valaki, aki k*rvasok pénzt ad neked, csak azért, hogy lógasd a lábad. Ez már-már ekvivalens a kisázsiai püspökkel, aki csokit ad, ha jó voltál, és még nem is beszéltem az éppen aktuális, tojást tojó nyúlról.

Na jó, tényleg van 1-2 állás, amikor nem kell megfeszülni (mondjuk oda is kell kerülni valahogy - tanulás, edzés, protekció), meg tényleg előfordulhat, hogy az illető Gates családjába születik, vagy ötöse lesz a lottón, de az átlagember esetében ennél még az is valószínűbb, hogy egy dupla vaginájú csajt szed össze a discoban.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr361895285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása