Perelj Uram...

 2010.03.27. 19:24

Minden tiszteletem a zsidóságé, és tényleg el sem tudok képzelni borzalmasabbat a Holocaustnál. Azt hiszem, ezeket a korábbi postjaim után le sem kellett volna írnom.

De! Amit egy nagyon szűk csoportjuk csinál, az egyenesen gyomorforgató. A nagyapáik és dédanyjaik szenvedését akarják aprópénzre váltani (illetve nem is olyan apró), beperelve mindenkit aki mozog, többnyire minden alap nélkül (MÁV, bankok, stb. - lehet, hogy a répacukorgyárak lesznek a következők, vagy a virágárusok? Vagy a cipőpucoló fiúk?). Azért már van egy határ, amikor a szörnyűségek miatti teljes együttérzést felváltja az, hogy hé, ezek a macskajancsik csak jól meg akarják szedni magukat, akár a felmenőik tetemeit előráncigálva is. Most komolyan, az ilyenek köpjenek egyet a levegőbe, és álljanak alá! Pont ezekkel a cselekedeteikkel járatják le a zsidóságot, és gyalázzák meg a hatmillió áldozat emlékét. Gusztustalan.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr611873478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása