Igényesség

 2010.02.17. 11:58

Egy korábban tényleg változatos ingyenes programajánló került a kezembe. Sajna azt kellett tapasztalnom, hogy mára gyakorlatilag csak pár oldal moziműsort tartalmaz, a többi része néhány adott szórakozóhely (alig bújtatott) reklámja csupán. Persze, bizonyára ennek is van létjogosultsága, de van valami, ami kicsit birizgálja a csőrömet. Ez pedig a következő szókapcsolat, mely szinte minden számban szerepel valahol:

"az igényes budai partiközönség"

Namármost szép dolog, hogy megkülönböztetik magukat a buszmegállókban kannásborozó tiniktől és csövesektől, de azért...valahol ott rontják el, hogy képeket is mellékelnek a szövegekhez. És ott bizony látja az ember, hogy ez a partiközönség kb. teljesen ugyanolyan, mint bármelyik vidéki disco népe, azzal a különbséggel, hogy buli előtt nem a Westend, hanem pl. a Nógrád Pláza parkolójában van a tali.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr741765835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása