Ucsítszjá

 2010.02.13. 18:55

Most, hogy (remélhetőleg) közeledik a "hivatalos" tanulmányaim vége, két dologban biztos vagyok.

Egyrészt, nem íratkozom be rögtön egy másik intézménybe. Szeretnék magamnak egy kis vizsga-, és tanóramentes időszakot. Ez persze nem zárja ki azt, hogy pár év múlva belekezdek valami Bsc-be, akár levelezőn, akár estin (földrajz? angol? alkmat?). Sőt, ezt kifejezetten szeretném is így csinálni. (phd-ról meg még korai lenne beszélni, de talán azt is szeretnék) Vagy elvégzek egy-két OKJ-s tanfolyamot, vagy polgárőr leszek vagy presbiter. Ki tudja?

Másrészt viszont nem állok le önmagam képzésével. A megyei könyvtárban tett látogatás ráébresztett, hogy még olyan sok területe van a tudományoknak és művészeteknek, amiben elég hiányos a műveltségem. Plusz hány olyan világnyelv van még, amit nem beszélek. Szóval még messze az út vége, és tovább fogok rajta haladni, de remélhetőleg ezentúl már csak az én ritmusomban.

Sőt, az előző bekezdés kezdőmondatát átírva soha nem fogok leállni önmagam képzésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr701755424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása