Ökritika

 2010.02.13. 18:40

Kicsit magamba néztem. Ahogy nem hiheti az európai kultúrkör sem, hogy tökéletes, úgy én sem hihetem, hogy tévedhetetlen vagyok. Úgy tűnhet, kicsit magas lóról szólok néha, ennek köze lehet ahhoz, hogy sokszor (első) dühből írom a postokat. Bizonyára a korábbi megállapításaim között is van pár téves, de mentségemre szolgáljon, hogy (többek között) egy kicsit szeretném, ha az olvasók elgondolkodnának, ha kérdések merülnének fel bennük.

Igen gyakran szeretek az ördög ügyvédjeként nekimenni az aktuális vélekedésnek. Meglepően sok észérvet lehet felsorakoztatni az alternatív vélemények mögött is. Jegyezzük meg, csupán azért, mert a környezetünkben 10 emberből 8 egy véleményen van, az még messze nem jelenti azt, hogy igazuk is van. Merjünk gondolkodni, merjünk szembemenni a közhangulattal (vagy akár nuuk bejegyzéseinek tartalmával), ha úgy érezzük helyesnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr531755399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása