Újabb idézet

 2010.02.03. 11:04

Egy újságírónőtől:

"Miért van az, hogy ebben az országban egy követ nem lehet odébb tenni anélkül, hogy valaki ne tiltakozna? Valóságos lexikont állíthatnánk össze arról, hogy mi mindent sikerült már megakadályozni – hála a sok hozzáértőnek. Szerintük az a demokrácia, ha mindenbe beleszólhatnak."

Az illető hölgy most szembesült vele, hogy az emberek többsége mérhetetlenül hülye bizony sokan nem látják át a legtöbb körülöttük zajló folyamatokat (lásd jópár korábbi bejegyzés), de valamilyen indíttatásból úgy érzik, mindenképpen hozzá kell szóniuk, fel kell jelenteniük valakit, stb. Ez, és nem 1-2 (100-200) korrupt politikus az, ami igazán meg tudja rendíteni a hitemet a demokráciában. Persze aztán gyorsan elhessegetem ezt a gondolatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr771724956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása