Férfiaknak

 2009.09.02. 10:06

Igazából itt gondban vagyok, mert (más szemében a szálkát...) sokkal könnyebb a másik nemnek tanácsokat oszotgatni, de azért megpróbálok összeszedni pár gondolatot.

1. Beszélgessetek! Jé, mintha a női résznél is ez lett volna az első pont? Nem véletlenül. Amennyire leszűrtem, a házassági tanácsadók munkája nagyrészt abból áll, hogy ezt a tanácsot szajkózzák. Nem leszel attól férfiatlan, ha elmondod, hogy érzel. Ráadásul a nők imádnak jelzésekkel kommunikálni (melyek 90%át észre sem vesszük), szóval muszáj "tisztán" is kommunikálni, méghozzá amennyit csak bírsz.

2. Bókolj neki! Ha még nem jöttetek össze, akkor egy kicsit csínján bánj a dologgal, mert lehet unalmasnak fogja tartani a hatvanadik "Szép vagy!" tájékán a dolgot (inkább úgy dicsérd, hogy ne közvetlenül őt, hanem pl. a stílusát - bonyolult ez, és még én sem értem teljesen.), de ha már együtt vagytok, akkor mindent bele!

3. Vidd el néha táncolni, moziba, színházba, stb.! A "meguntalak" 95%-ban azért következik be, mert a nő nem a férfit unja meg, hanem az otthon gubbasztást.

4. Az ágy, az ágy...Gondolj arra, ahhoz hogy neked jó legyen, elég pár mechanikus inger és 1-2 perc. Te bőven ráérsz, inkább vele foglalkozz! Meg fogja hálálni...

5. Legyél te a férfi a kapcsolatban! Ne legyél diktátor, de inkább te mondd meg, mi legyen! Ne legyél modoros, de nyisd ki előtte az ajtót! stb.

6. Próbálok nem nőimagazin-szintre süllyedni, de erősen lelkizős tanács következik: Érezze, hogy különleges(nek látod)! Hogy ezt pontosan hogyan kell csinálni,az még számomra sem egyértelmű.

Madj ezt is bővítem, ne aggódjatok...

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr251354829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása