Nőknek

 2009.09.01. 23:35

Próbálok nem hímsoviniszta lenni, ezeket tényleg a legjobb szándékkal tanácsolom:

1. Ne hisztizz! A problémákat alapvetően beszélgetéssel, észérvekkel próbáljátok meg megoldani! Hidd el, hogy alapvetően jót akar neked! Ha nem veszi észre, hogy fordásznál voltál, az azért van, mert férfi, nem azért, mert nem figyel rád.
Jah és ne durcizz, ha éppen neki van igaza (és ezt te is tudod jól)!

kieg.:Beszélgesstek akkor is, ha minden oké! Beszélgessetek!

2. Irgalmatlan nagy közhely, de te csakazértis készíts neki kaját! Ha nem vagy egy konyhaművész, egy-két sima szendvics is megteszi. A férfi nagyon hálás tud lenni az ennivaló minden változatáért, amit elé raksz.

3. Hagyj neki egy kis szabad teret! Nem azért megy el néha(!) nélküled szórakozni, mert nem szeret vagy (horrible dictu) meg akarna csalni. Egyszerűen csak a haverok társaságára is vágyik. Nincs rosszabb látvány, mint a férfi, akit nem enged el sehova a barátnője, brrr.

4. Az ágyban... Igazából erről könyveket lehetne írni (írnak is). Szerintem a lényeg: Ha valami neked nem rossz, neki viszont nagyon jó, akkor miért ne? És ne aggódj, kib*szottul nem érdekli, hogy milyen a bőröd, vagy hogy kócos lesz-e a hajad. Téged akar.

5. Ez annyira nem fontos tanács, inkább csak tipp, de néha elmehetsz vele sörözni egyet. Ha nem szereted a sört, akkor igyál bort vagy kólát vagy amit szeretsz.

6. "Ha túl sokat vagyunk együtt, a végén még megunjuk egymást" - Nem tudom, melyik női magazin újságírója köpte a felszínre ezt a szörnyű mondatot, egyszerűen hülyeség. (Persze, most látszólag ellentmondok önnön hármas pontomnak, de vedd észre a finom különbséget!)

7. Kissé már közhelyes (ez is), de próbálj meg a béke szigete lenni számára! Ha már pl. a munkahelyén felidegesítették, akkor nyugtasd meg, és ne kezdj el vele vitatkozni a múlt heti fűnyírás miatt! Ráér az később is.

Ha ezeket mind megfogadtad, és mégse úgy bánik veled, ahogy szeretnéd, akkor keress mást!

Ennyi jutott most eszembe, lehet még bővítem. (A férfi változat készülőben)

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr91354403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása