Második Ararát #2

 2010.10.13. 01:38

Sóhaj... éreztem, hogy kár lesz beleásnom magam a lökött szektákba... Alapból rájuk nézve két dolog világos, ad1. csak kiragadnak 1-2 mondatot a Bibliából ad2. inkább hasonlítanak valami kft.-re, mint egyházra

Most mondhatja erre valaki, hogy a "történelmi egyházak" is ilyenek (vagy ilyenek voltak), nekik küldeném a klasszikus viccet a medencébe pisilés két különböző módjáról. Alapvetően akkor lesz érthető a különbség, ha egymás mellé tesztek egy vallásos katolikust/reformátust és egy "Ukmukfukk Jézus Szíve Anyaszentegyház"-ban hívőt. Szinte szó szerint ég és föld a különbség.

Röviden szólva az összes fogatlan öregasszony, állandóan(!) vigyorgó öltönyös hülyegyerek, és kézrátételes dagadt hittérítő elmehetne vörösiszapot lapátolni...

Hiszek a vallásszabadságban, de egyesek visszaélnek vele. Ha már büntethető a Holocaust tagadása (mely törvénnyel még mindig nem értek egyet), akkor esetleg ezen logika alapján el kéne gondolkodni azon, hogy a társadalomra veszélyes vallásokat (röhög :D )...ööö szóval a társadalomra veszélyes szektákat és üzleti vállalkozásokat is betiltsuk.

Kieg.:1993-1995 között a leginkább kártékonyak be voltak tiltva.

Címkék: vallás idióta

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr732367050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása