Most ez pro vagy kontra?

 2011.03.13. 19:34

A mai Naplóból megtudhattuk, hogy még a jósnőket is izgalomban tartja a magas benzinár (mondjuk ha előre meg tudták volna jósolni...).

A vízautós hülyeség után annak cáfolatát is bemutatták a derék tévések, ez mindenképpen pozitívum attól a csatornától, amelyiknek Vezekényi Lacikát és a Batman játék mozifilmként történő elemzését köszönhetjük, hogy a Manchester United City-vel való összekutyulását ne is említsem.

Valamint megtudhattuk, hogy a következő szörnyű következményekkel jár a benzinárak emelkedése: kevesebb a dugó, könnyebb parkolni, illetve többen választják a tömegközlekedést. Szörnyű, nem? A végén még kevésbé szennyezzük majd a bolygót. Hát pfej! Bezzeg az milyen jó lenne, ha még a szomszéd utcába is kocsival menne mindenki!

Kb. egy normális eleme volt a riportnak: azoknak  a helyzete, akiknek az autó munkaeszköz. Csak a többi (90%-nyi) bullshit nem kellett volna.

Címkék: tv2 magyar közlekedés idióta benzin

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr152736531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása