Spanyol, de nem viasz

 2011.03.04. 19:47

Vízautó bazdmeg, az.

Csak mert egy vén szélhámos Nyíregyházán elbüfögi, hogy hányezer magyarnak teremt majd munkát a csodagépe, a sok egysejtű már nem is kételkedik tovább. Pedig csak 2 mp google és csőstül jönnek a cáfolatok, hivatalos helyekről, értelmes emberektől. Igaz, ők nem ígérik, hogy holnaptól kolbászból lesz a kerítés, ezért a szenzációra éhes köz nem is ugrik rá azonnal. Persze, jólesik elhinni, hogy a vízbontáshoz kevesebb energia kell, mint amennyit a hidrogén szolgáltat, mint ahogy abban is jólesik hinni, hogy ötösöd lesz a hétvégén a lottón. Meg aztán annyiban okos az illető, hogy igaz állításokat kever a saját hülyeségeivel. És ha valaki kételkedik, az biztosan a rohadt benzinlobbi fizetett ügynöke!

A "túl szép ahhoz, hogy igaz legyen" mond nektek valamit? Ismét vegyük elő a logikát! Attól, hogy valaki fűt-fát ígér nekünk magyaroknak, még lehet egy mocskos csaló? A válasz egyértelmű igen, lehet.

Drága feleim! Gondolkodni! Kritikával olvasni! Uff!

Címkék: idióta logika vízautó

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr252709187

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gróf Spanyol Zoltán vízautója 2011.03.05. 10:57:49

Csurka Istvánnak régebben nem kellett a vízautó és most Orbán Viktornak a facebook oldalán ajánlgatják a hívei a szerintük szenzációs találmányt. Szinte már mániákus és ámokfutó gerilla marketinggel napokon keresztül számtalanszor feltéve, megismételve...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása