Séta

 2010.10.28. 17:54

 Elmentem a közeli Tescoba, mp3-lejátszót akartam venni...nem sikerült, egyáltalán gyártják még ezeket? Aki tudja, hol lehet emberi áron beszerezni, ne tartsa magában! Külön hangsúlyoznám, hogy nem valami iPod Gold Super XXl-re vágyom 1989$-ért, hanem csak egy mezei kis zenehallgatásra alkalmas eszközre.

Namármostan hazafelé úgy döntöttem, gyalogolni fogok, méghozzá nem a kiépített úton, hanem át a várost övező tanyavilágon. Természetesen már 5 perc után feltűnt két csaholó kutya, akik nem voltak megkötve. Bear Gryllst megszégyenítő módon sikerült túlélni a helyzetet, gyorsan összehaverkodtam velük. A kutyák követtek egy darabig, pár mangalica is tanúsított némi érdeklődést irányomban, de mikor látták, hogy nincs nálam kaja, csalódottan elsomfordáltak. A lovakat (merthogy azok is legelésztek arra, igazi agrártúra volt) viszont nem hozta lázba, hogy ott mászkálok. Az elsődleges célt, azaz hogy egyedül lehessek a gondolataimmal, sikerült elérni.

 

Címkék: zene otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr572405932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása