2015

 2010.10.21. 12:02

Igenis elmennek a kurva anyjukba!

Fel volt/van túrva az egész főváros, kerülgettük a munkagödröket (közben remek stratégiai érzékről téve tanúbizonyságot még elindult pár másik felújítás, építkezés is...), nem járt néhány villamos, helyette a dugóban araszoló buszokkal kellett cammogni. Nagy nehézségek árán végre elkészültek az alagutak, már az állomások többségének a szerkezete is jól áll, és akkor odavetik elénk, hogy 2015-ben lesz kész. Ha addig nem sikerül befejezni, ugrik az EUs támogatás. És persze még az is kérdés, hogy egyáltalán megéri-e, esetleg nem jártunk volna jobban más, olcsóbbban és gyorsabban kivitelezhető megoldásokkal? Amikor kaptak pár kritikát, hogy másutt hatékonyabban megy az építkezés, (pl Madrid), akkor mindig felháborodottan reagáltak, nem kicsit hülyének nézve az embereket. A metrókocsik beszerzése meg egyszerűen kabaré, csak már röhögni nem tudok rajta. Az még a legkevesebb, hogy a csilli-villi látványtervekhez képest a már elkészült részek kissé kopárabbnak tűnnek...de ez legyen csak az én bajom.

Ha jól értelmezem, hamarosan végezni fognak minden építkezéssel, és akkor ott fog állni Budapest belső részeiben kurvasok pénzért megépítve két párhuzamos alagút és 10 állomás. Tök üresen, éveken át.

A mocskos korrupt kurva anyátokat ti dilettáns faszok!

Címkék: budapest metró korrupció

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr932388192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2010.10.21. 13:47:54

Tegnap hallottam,hogy felbontották az Alstommal az új metrókocsikra szóló megrendelést,ezért valószínűleg tovább csúszik a 4es metró átadása....

Nuuk 2010.10.21. 18:19:25

@lancelotbeka: Ehhez csak gratulálni tudok :(
süti beállítások módosítása