TOP 5 PC Games

 2010.10.03. 01:07

Ha már úgyis volt egy CS-s post, akkor lelkem kockábbik felébe engedek ismét egy kis betekintést, megnevezvén kedvenc PC-s játékaimat (egyik sem lesz túl fiatal). Nem sorrend, csak felsorolás:

Outcast (1999) - Egy méltatlanul elfeledett akció/kaland játék, egész szép ki univerzumot kreáltak az alkotói, talán egyszer valamelyik őrült filmre fogja vinni. A látvány nem volt a legszebb, de nagyon fel volt építve a sztori.

Heroes of Might and Magic III (1999) - Talán nem kell senkinek sem bemutatni, egy klasszikus körökre osztott stratégiai játék (csinálnak még ilyeneket?), főleg a csontvázakkal szerettem lenni.

Age of Empires II: The Age of Kings (1999) - Szintén nem szorul bemutatásra és szintén 1999-es (micsoda év volt! :D ) ez a zseniális valós idejű stratégiai játék. Néha elfog a nosztalgia és ma is elkalapálom párszor szegény gépeket. Kedveltem a teutonokat (etwa németek), vikingeket, spanyolokat és persze a hunokat is.

Imperium Galactica (1997) - Szerintem máig a legjobb magyar játék. Egy űrstratégiáról van szó, több különböző fajjal, jó háttérsztorival és művészien megrajzolt épületekkel. Sajna a vége felé unalmassá válik, de abszolút kedvenc, e játék miatt vettem meg életem első CD-meghajtóját (bizony, régen nem mindig volt alapfelszereltség)

Championship Manager 4.1 (03/04) (2003) - Nem maradhat ki a focimenedzser-típus sem. Bár előtte és utána is adtak ki játékokat erre a témára, de számomra akkoris ez a klasszikus, elég legyen annyi, hogy a Vasassal ( ;) )UEFA-kupát nyertem, Magyarország pedig besöpörte végre azt a fránya VB-címet.

Persze ezeken kívül is volt (sajna) sok játék, ami elvett pár órát az életemből, de talán ez az öt volt az, ami kimagaslott közülük.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr972340608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CséKá 2010.10.17. 17:43:11

A magyar VB címhez gratulálok! ;) CM 03/04-ben nagy vágyam volt a magyar szövetségi kapitányi poszt, de nem tettek ajánlatot, pedig magyar nemzetiségű voltam a játékban is :P

Nuuk 2010.10.17. 17:46:59

Kösz. És akkor láttam a PC Guruban (létezik az még?), hogy a gyerek azzal vagánykodott, hogy kijutottunk a vébére az ő kezei alatt :D

Ugyanakkor, bármelyik magyar klubcsapattal BL-t nyerni egyszerűen lehetetlen volt :)Persze lehet valakinek sikerült...
süti beállítások módosítása