Gerinc

 2010.08.30. 01:17

Wikipédia ez is.

Honey szerint jók a képei. Kész, passz, én sajna nem tudom megkülönböztetni az értékeset az értéktelentől. De azért emberileg így látatlanban is hááááát... Az még hagyján, hogy saját magáról írt cikket, érdekes módon a születési ideje nincs benne, de találunk egy hosszú ömlengést az ő mérhetetlenül nagy művészi zsenialitásáról - amikor ezt a szemére vetették, "a mentorom fogalmazta... szívből jött" dumával akarta elintézni - na haggyámánvazze'!

De nem is ez veri ki nálam a biztosítékot. Hanem az, hogy az illető teljes lelki nyugalommal beírta magát a város két leghíresebb szülötte közé - mintha az NB3-as focista úgy írná a magyar válogatottról a szócikket, hogy "Puskás, Bozsik és én".* Na mondom, szépen vagyunk. Még egyszer, még az is lehet, hogy valamennyire tehetséges, de 10 kiállítással a háta mögött (fogalmazzunk úgy, igen vegyes helyszíneken) azért ne akarjon már új Munkácsy lenni!

A végére egy kis humorbonbon: amikor szóltak neki, hogy mégsem reklámozhatja agyon magát a wikin célszerűbb lenne bizonyos változtatásokat eszközölnie, elég hamar megsértődött, és (a művészlelkektől nem áll távol a túlzott drámaiság) elkezdett valami olyasmit írni, hogy "Majd ha meghalok...". (Nem kell aggódnia a T. olvasónak, nem egy reszketeg kezű aggastyánról beszélünk, hanem egy szép szál fiatalemberről, ergo a kaszás remélhetőleg még vár néhány évtizedet, mielőtt kiragadná az ecsetet a kezéből)

Alapvetően próbál azért ő udvarias lenni, de igazából akkor érne el ezzel bármit is, ha azt a hatalmas nagy ARCát is egy kicsit vissza tudná fogni...

 

*Igazából ez a mondat volt a mostani post lényege, nem is értem, miért írtam tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr72257671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása