Mosoly

 2010.08.14. 00:46

comment.blog.hu/2010/08/12/egy_hazug_kolyok_szopatta_a_mediat

Azért valahol vicces a dolog, hogy a TV2 ilyen csúnyán bekajálta ezt a dolgot (lásd Man. Utd. - Man. City), de hát az RTL-nél is voltak már a közelmúltban vicces esetek (aki Buttontól megkérdezte, hogy tartja-e a pisit - "kíp dö pissz" - az is priceless, van egy elméletem, hogy kapnak az ilyen csajszik munkát). Ha ez az egész valami meg nem értett áprilisi tréfa akar lenni így augusztusban, akkor bocs, de egyébként meg szörnyű kretének dolgoznak az újságírásban cakkumpakk.

Azok a nézők is, akik kételkedés nélkül elhisznek mindent (biztos voltak pátízrezren), egyrészt lehet simán hülyék vagy lusták. De félek, az is megjelent itt, hogy a "zseniális magyarság"-képet tilos megkérdőjelezni (pláne manapság). Inkább örülünk neki, hogy "a mi fiunk" már nyert csévébét, meg csinált lédigagaklipet. Hát a bocskoros oláhok és a hazátlan tótok mikor fogják ezt akár csak megközelíteni is?

Lacikát ne bántsuk, elbánt már vele a természet, nem is kicsit. :P

A faternak a Nobel-díjra vonatkozó megjegyzése pedig azon szinten van, mint amikor az agyonsminkelt Magdika elkezdi fejtegetni, hogy az ő Karcsikája a legzseniálisabb gyerek, csak pikkelnek rá a tanárok, meg van neki ez a tanulást megnehezítő betegsége, az a hogyishívják-szindróma.

Akárhogyis, egy dagi, lányos hangú kölök átverte a fél országot, dőljünk hátra és mulassunk jól.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr442220573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nuuk 2010.08.14. 01:29:05

Ezt írta egy okos fórumozó valahol:

"Ilyenkor látszik ,hogy egy ilyen kis ország is kitünhet valamiben.Olyan jóeszű gyerekeink vannak,mire felnőttek lesznek,eltüntetjük belőlük a lángelmét,mert az iskola azt szeretné ha mind egyforma lenne."

Véleményem szerint ő azért nem panaszkodhat arra, hogy az iskola túl sok évet elvett volna az életéből.

Nuuk 2010.08.14. 01:33:03

Sőt:

"Nem mai gyerek vagyok,nem ismerem sem a számítógépek,sem a klippek világát.De ,ha a tv is hírt ad erről a srácról ,milyen alapon nyomozzak utánna.És igenis örül az ember ha magyar sikerekről hall"

Tehát értitek, minek kételkedni, ha "a tv is hírt ad erről"? Szopjatok csak be mindent, és örüljetek az efféle "magyar sikereknek"! Az igazi magyar sikereket úgysem fogjátok fel.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2010.08.16. 09:24:32

@Nuuk: Simán lehetett 3 év első osztályban, 2 a másodikban, és így tovább :-)
süti beállítások módosítása