A birodalom visszavág

 2010.07.05. 23:53

Bezony, éreztem én, hogy a populizmus édesebb mint a méz. Egyik volt osztálytársnőm, ki a gimi alatt sem árult el magáról túlzott intelligenciát, megtörte a több mint ötéves csendet közöttünk. No nem a "Mi van veled?" sablonnal támadott, nem ám! (mondjuk ez megér egy pluszpontot) Igazából az izgatta fel (sajnos nem a férfiasságom - vagy inkább szerencsére), hogy az egyik össznépi mozgalmat a számra mertem venni (v.ö.: Más dolog cselekedni és más dolog beszélni róla), és a magam szolid modorában emlékeztettem az örömtüzek lángjánál melegedőket, hogy gyakorlatilag nem csináltak semmi hasznosat, nem értek el valódi eredményt. Erre egy rövid, de annál velősebb párbeszéd során kiderült, hogy az illető nem (továbbra sem) érti az iróniát, de sajnos hiányzik belőle Dr. Cooper inteligenciája, viszont demagógiának nincs híján. Sajnos mire elkezdett volna észérveket (na jó, majdnem észérveket) felhozni, addigra már úgy beleásta magát a saját tévedéseibe, hogy inkább csak mosolyogtam rajta. Az a jó, hogy tovább erősítette bennem, miért is jó, hogy nem kommunikáltunk az elmúlt években. Biztos sok "fogadd örökbe ezt a 8 kiscicát" e-mailtől kíméltem meg magam.

Honey, hol vagy most, hogy azt mondd: Bulgária?

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr522132235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nuuk 2010.07.06. 00:18:50

Nem vagyok én olyan getzi, mint amilyennek a hölgyike most hisz...de sajna félek a hölgyike pont olyan buta, mint amilyennek én hiszem.
süti beállítások módosítása