KözGÁZ+EÜ

 2010.06.26. 03:47

Könyörgöm, legyen kötelező tárgy a "pénzügyi alapismeretek", könyörgöm.

Pár okos megszólalás a devizahitelekkel kapcsolatban (igazából minden egyes szavukba bele lehetne kötni, de én most csak a legnagyobb hülyeségekre csapok le, ha teljesen ki akarnám elemezni az agymenéseiket, ez a post rekordhosszúságú lenne):

"Merthogy gyanúm szerint ebben az országban egy rettentő nagy beetetés folyt a hitelfelvevők körében, hogy azután elszabaduljon a pokol. Ha ez nem így van, akkor miért pont a svájci frank az, amelyik csak felfelé megy, lefelé pedig alig-alig? Ez szerintem már spekuláció a pénzintézetek részéről, amely büntetendő cselekmény."

Na ja, a magyar bankok távirányítással vezérlik a svájciakat...

"Az az érdekes, hogy a bankom arra hivatkozik folyamatosan, hogy a magasabb ár miatt többe kerül nekik beszerezni a CHF-t.
Tiszta őrület, hogy vagy a svájciak a hülyék, hogy amikor többet ér a valutájuk, akkor alig adják, vagy a bank hazudik
."

Igen. A svájciak a hülyék. Te meg okos vagy.

A végére pár kiadós fröcsögés a külföldön munkát kereső orvosokról. Ezeknek a kommentelőknek felírnék pár érzéstelenítés nélküli gyökérkezelést:

"Az ilyen uborkafára felkapaszkodott senkiháziak mint te, rontják el ennek az igen szép hivatásnak a presztizsét. A számolásoddal elmehetsz a bánatos p...ba, ezen az alapon számolva az összes szakma és hivatás dolgozói gondolkodhatnának így. Hiszen a magyar bérek az EU átlagának az ötödén vannak. Aztán a tűzoltó mégsem rinyál, hanem teszi a dolgát. A többi szintén. Az ilyen haszonleső fajtából rengeteg van itt is mint te, úgyhogy nem fogsz hiányozni senkinek. Azért azt is leírhatnád, hogy mit kap egy német, svéd stb. orvos ha ott elfogad egy eurót is akár. Vagy ha elhibáz valamit, akkor felelősségre vonják-e. Egy életre elkaszálják. Azonnal kirúgják. Szabadon gyílkolni csak nálunk szabad az orvosnak. Itt nálunk pedig velem vetették meg 30 ezerért az asszony sérvműtétjéhez a hálót és öt év múlva amikor újra kellett műteni, akkor derült ki, hogy be sem rakta az orvos. Plusz még ötven ezret kért a görény. Csak naponta öt műtétje legyen. Számolgassál kicsi fölfújt hólyag.Nem véletlen, hogy 70 éves professzorok még ott remegtetik a kezüket a műtő asztalnál, őket kellene elzavarnotok és nektek is jutna konc. Ugyanis az általad annyira lenézett lószarszagú Büdösretkesfütykösi parasztember is tud számolni. És az isten mentse meg a magyart az ilyen haszonleső, másokat lenéző, mindenkit kioktató mosdatlanszájú hülye p.csáktól. Azért igazságtalan lennék, ha nem említeném meg azokat az orvosokat akik naponta csinálják a csodákat, mindenkihez van egy kedves szavuk és odafigyelnek a betegeikre. Ők veled ellentétben igazi ORVOSok,ami te sosem leszel, még akkor sem, ha asthmának írod az asztmát."

"Erről csak annyit hogy a medikusok , medikák 10 % át lehet kiengedni tiszta szívvel betegek közé.Menjenek is a mostaniak csak külföldre, kevesebb kárt okoznak.
Ma már nem nehéz elvégezni az orvosi, közben meg hetente berúgúnk, bulizunk.
Hány olyan végzős van aki hatodévesként egy injekciót sem adott még be, mondjuk nekik jöjjenek el ápolóként, dolgozni pár hónapot.Ugyan már a munka, az ápolói munka az piszkos a mai orvostanhallgatónak, hogyan is, hisz ágytálat m lepedőt ő nem vesz kezébe....
Üzenem a mai orvosisoknak, hogy sok nővér ápoló épp azért megy el, mert nem akar ezeknek a túlképzett, hiú, nagytudásúaknak dolgozni, hogy egy frissen kikerült 24 éves "medika" kioktattja a 30 éve pályán lévő szakápolót.Menjenek is innen, isten óvjon tőlük.....(tisztelet a kivételnek)
"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr152110873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása