Messzire nyúlik az ügy.

A magyar focit kevéssé ismerőknek: Van egy bizonyos Tornyi barna nevű tréner, aki egész szép dolgokat bírt összehozni a klubcsapataival, legfőképpen a Diósgyőrrel. Csakhogy van vele egy kis bibi... általában távozása(i) után mindig szétperelte az előző klubját, így a derék miskolciakat is.

Namármost fél éve ismét kinevezték a Diósgyőr edzőjének (harmadszor). Egy bizonyos focifórumon mi nem-DVTKsok elkezdtük finoman pedzegetni hogy biztos jó ötlet volt-e ez, lévén a legutóbbi távozásakor majdnem tönkretette a klubot? A vörös-fehérek persze sorban leugattak minket, hogy a Barnának csak a DVTK-ért dobog a szíve, hogy tökre félreértelmezzük a régi ügyeit, ő egy szent, ő majd felemeli a diósgyőri focit ismét, stb. És egyáltalán rohadjunk meg, hogy kételkedni merünk!

Namármost Barna egyrészt 6 meccsen szerzett 1 pontot a Diósgyőrrel, így távoznia kellett. Tegyük hozzá, igen kemény ellenfelekkel játszottak, de ez akkor sem lehet mentség. A borsodiak ki is estek, a végén még a sokat emlegetett nézőszámuk is tragikusan megcsappant.

Most pedig robbant a hír: Barna perel az elmaradt járandóságáért. Nem éppen az óvodások "bi-bi-bííí mi megmondtuk" stílusában, de elkezdtük emlékeztetni őket, hogy talán nem kellett volna a sárga földig lehordani mindenkit anno, aki kételkedni mert. Mi volt a válaszuk? Talán magukba néztek? Nem,dehogy! Most meg azért osztanak mindenkit, hogy miért okoskodunk, meg miért vagyunk nagyra vannak azzal, hogy megmondtuk előre.

Szép dolog a fanatizmus, a futballban még dicséretes is, de ha már ilyan szinten csőlátása lesz az embernek, az egy kissé káros. Nem akartunk rosszat nekik, csak épp nem szálltunk be hozsannázni.

Az egészben csak az a szomorú, hogy alapvetően kedvelem a Diósgyőrt, ha nem is éppen nekik szurkolok.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr842053328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása