A jó édes anyjukat:

sportgeza.hu/sport/2010/05/03/ertsek_mar_meg_hogy_nem_repulok_tokolon/

Ezek az emberek egyszerűen pitiáner kis szarrágók. Elolvastam a levelüket, hát majd behaltam a röhögéstől.

"A gyermekek nem tudnak a zajtól a tanulásra koncentrálni, így romlik a tanulmányi eredményük és kisebb eséllyel indulhatnak az életben. A Nyugdíjasok, beteg emberek nem tudnak pihenni és ezért hamarabb elhaláloznak, de még a halottakat sem kímélik a műrepülő urak, mivel a temetőben nem lehet végtisztességet adni, ha valamelyik szórakozni vágyó Úr éppen bukfencezni akar az emberek feje felett."

Ez mekkora demagóg szöveg mááááár, könyörgöm, nevetséges.

Otthon és Pesten is lakom/laktam közel igen forgalmas repterekhez*, mégis túléltem valahogy. Nem érzem, hogy olyan rossz lett volna a tanulmányi eredményem, és hál' Istennek minden rokonom elég szép kort ért meg, pedig az ő fejük fölött is állandóan zúgtak a gépek, évtizedeken át. Hiszti ez a javából, kérem.

Ráadásul, külön szép, hogy egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, amit Péter állít, hogy ezek a hangos reklamálók csak pár éve költöztek oda, de máris nekik áll feljebb. Komolyan, 80-as IQ felett az ember, mielőtt letelepedne valahol, előbb körülnéz egy kicsit. Ha azt látja, hogy ott van valami, amit ő képtelen elviselni, akkor nem költözik oda. Tökölön sem tegnap avatták fel a repteret. Persze tudom, ha a reklamálás olimpiai sport lenne, kb. úgy szerepelnénk mint Kína a pingpongban.

Majd írok egy hosszú levelet, hogy engem miért zavar a sok hülye, aki ráérő idejében ilyen nyávogós reklamációkat gyárt. Miattuk felidegesítem magam, és el is szomorodom, hogy ilyen barmokkal kell egy országban élnem. Ezért romlik a szemem, és a kutyám is hamarabb döglik meg. A keresztfiam meg kisebb esélyekkel indul az életben.

*Érdekes, hogy Honeynak is csak a sokadik látogatása alkalmával tűnt fel a dolog. Ugyanakkor ezzel máris egy hatalmas tippet adtam ahhoz, hogy hol lakom.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr831973580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása