oszitali #6

 2010.05.03. 10:28

Ezúton is szeretnék gratulálni azoknak, akiknek a jóvoltából az osztálytalálkozó átmegy majd tanártalálkozóba* és "két hónapja szedtem fel ezt a csajt a discoban, de elhozom hogy lássátok, én is élek nemi életet"-találkozóba**.

*Olyan kurvafontos emberekkel, akik pl. a társaság felét tanították egy évig a nyolcból, vagy az említett 16 szemeszter (nagyzoljunk :P ) alatt összesen 5 órát tartottak, azt is helyettesítés címén, szóval ezeket tényleg muszáj meghívni egy kis ingyenzabálásra. Utóbbi tanerőt akkor engedném be, ha önállóan képes lenne felsorolni legalább 10 embert, aki az osztályunkba járt.

**Persze azok részéről, akikből ezt (hogy valaha is megfogja egy ellentétes nemű egyén kezét) soha nem néztük volna ki. Nem vagyok g*ci, sztem házastárs, élettárs jöhet, bár kérdés kivel fog leállni beszélgetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr341970602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása