Külföldi újságok

 2010.03.30. 12:47

Valamiért hatalmas tisztelet övezi a külföldi újságokat. Ha valaki tud hozni egy cikket, amiben egy külföldi lap méltatja őt, és pocskondiázza az ellenségeit, nos akkor máris nyert ügye van a tömegek szemében, hisz "már Londonban is azt mondják, hogy..." Abba nem gondol senki bele, hogy külföldön ugyanúgy többféle beállítottságú lap van, és ha pl. a Katzenlieber Allgemeine Zeitungban megjelenik, hogy a magyar macskák mennyivel jobbak, mint a magyar kutyák, az bizony egy elfogult vélemény. Vagy ha a Carrot Eating Telegraph leközöl egy cikket arról, hogy a magyaroknak több répát kéne enniük, akkor az sem tekinthető semlegesnek.

Félreértés ne essék, messzebbről talán tényleg át lehet látni ezt a közepes káoszt, ami itt van, de az újságokat még nyugaton is túlnyomórészt emberek írják.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr231879833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása