Két oldalról

 2010.03.12. 11:08

Több történet összegyúrva.

Az egyik oldalról nézve ő megpróbál mindent, kiáll magáért, próbálkozik amíg lehet, sosem adja fel, bátor, életrevaló stb.

A másik oldalról meg...mi a fenét gondolt? Csak mert elég pofátlan, majd az ő kedvéért megváltoztatják a szabályokat? Csak mert mindenkin át akar gázolni, még tapsoljunk is hozzá? Most komolyan, mi értelme volt beszólni a nyilvánvalóan túlerőben lévőknek?

Szóval persze, a kitartás fontos dolog, pont én a nagy Rocky-fan ne tudnám ezt? :) De van amikor már átmegy a dolog az értelmetlenség és a bunkóság határán túlra. És ilyenkor sajna az ember észreveheti, hogy a barátai lassan elfordulnak tőle, hogy pillangókéssel fenyegetik a villamoson, enyhébb esetben csak enyhén mustáros arccal a padlón találja magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr751833737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása