Csakbarátság #2

 2010.01.30. 23:47

Vizsgáljuk meg másik oldalról is a korábbi problémát! Egy meglehetősen érdekes nőtípust, az alapvetően jólelkű, de mégis sok szenvedést okozó lányokat vesszük ma górcső alá.

Adott egy srác, aki hajt egy csajra. Sokat törődik vele, dumálgat, táncolnak, napi pár óra MSN, stb. A csajnak ez persze roppant kellemes, hiszen foglalkoznak vele, és még csak el sem kell hogy kötelezze magát.

Igenám, de egyszer csak a srác így vagy úgy, de színt vall. És ha az illető hölgy nem akar vele éppen közelebbi kapcsolatba kerülni, akkor elsüti a következő mondatot:

"De hát én végig azt hittem, hogy csak barátok vagyunk" -Ami az önámítás csúcsa.

Persze, a hölgyemény sajnálja, hogy véget ér az eddigi víg élete, amikor a srác révén egy kis szín került a hétköznapjaiba. Így hát tetteti a hülyét. Persze, soha eszébe nem jutott volna, hogy a 21 vörös rózsa, a páros út Velencébe és a srác nagymamájától örökölt aranygyűrű többet akar jelenteni, mint szimpla barátságról szőtt terveket. Ki a fene gondolná?

A srác bűne az, hogy hülye volt, sőt naív, és hagyta, hogy ez történjen vele.

A lány viszont így akarja enyhíteni önnön lelkiismeretét: "Én jó ember vagyok, nem olyan lelketlen ribanc, mint az a piercinges Petra, én nem töröm össze szórakozásból a srácok szívét." gondolja magában. Pedig ki kell ábrándítsalak: te is rútul kihasználtál egy srácot, méghozzá félig-meddig tudatosan.

Jah és persze a lány semmilyen olyan utalást nem tett soha - Játssza továbbra is az ártatlant. Még ha ez a része igaz igaz is, azzal nemigen tud elszámolni, hogy kb. semmit nem tett amikor már nyilvánvalóvá váltak előtte a srác szándékai. Nem, ő csak ült szépen a kis ülepén és tovább élvezte, hogy körülrajongják. Az ő utalásaikat illik ismernünk, de néha nagyon vigyáznak rá, nehogy egy hajszálnyival is túlmenjenek az utalások szintjén. Mert akkor esetleg szemrehányást kaphatnak. Egy fél ügyvédi iroda veszett el Éva ezen lányaiban!

Amikor pedig felajánlják, hogy "Tegyünk úgy, mintha nem történt volna semmi, és maradjunk barátok" - na ez az, ami minket férfiakat kb egy végtelenített Milan-Juve BL-döntő élményével tud megajándékozni. Ha hagyjuk. Férfitársaim, erre mondjatok nemet!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr861716042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása