Der Untergang

 2009.09.03. 23:08

Próbálok nem fikázós blog lenni, de valahogy mégis ez lesz lassan a helyzet. Nagy minőségbeli (van ilyen szó?) romlásokat próbálok összeszedni, méghozzá az elmúlt évtizedből.

Napló

Lehet, hogy csak mi voltunk újszülöttek, és minden vicc új volt még, de a kezdet kezdetén még nagyon tetszett Mr. Szemöldök műsora. Igazi oknyomozó újságírók voltak (vagy csak annak láttam őket), be mertek szólni a politikusoknak is. Aztán valamikor a Big brother környékén belevették a bulvárt is a repertoárjukba, és innentől nem volt megállás. Az utolsó komolyabb próbálkozásuk is csúfos kudarcba fulladt, a főnök mehetett táskákat árulni, mi viszont rég láttunk már ilyen szép példát arra, hogy a felkészületlen riportert csicskáztatjaaz alanya(?). Most már kb. a Fókusz szintjén vannak.

Heti hetes

Istenem, hányszor röhögtem magam könnyesre azokon a poénokon! Nagyon remek kis csapatot hoztak össze az RTLes fiúk, le a kalappal. Csak aztán történt valami. Jött egy kormányváltás. És én vártam, hogy na majd ugyanúgy kifigurázzák Öööizészóvalööö uraságot is, de ők csak az elődjével foglalkoztak, és foglalkoznak mind a mai napig is. Az első pár hónapban fel sem tűnt, de elég hamar jött a hiányérzet. A kabaré ugyanis azért jó dolog, mert akik csinálják, beszólnak a Hatalomnak. Akiket b*szogattak az elmúlt 7 évben, igaz hogy komoly közszereplők voltak, de mégsem ők fogták a kormánykereket. Nem tudom ki mondta, de "kormánypárti humor nincs" - és tényleg nincs. Max ha te is egy elkötelezett kormánykatona vagy. Bár ahogy állnak a dolgok, 2010-től megint jólesik majd odakapcsolni a Hetekre...

Képes Sport

Talán ez fáj a legjobban. Olyan jól indult pedig. Hosszú, mély cikkek, sok elemzés, új területek feltárása. A "sportos" műveltségem jelentékeny részét ez az újság adta, a mai napig idézgetem a régi szotrikat belőle. Aztán odahoztak egy főszerkesztőt a...CKMtől! Én még kitartottam egy darabig, de az illető és a stábja pont azokat szedte ki az újságból, amiket én régen megszerettem benne. Mintha a Blikk és a Bravo magazin adna ki közösen egy sportújságot! Csomó bulváros cikk, és rengeteg a gagyi ("rajzolj új hajat Ronaldónak!"). Még a posztereket is sikerült elcseszni (a csapatok nem 5 emberből állnak, vazzeg), szóval ennél nem hiszem, hogy van lejebb.
Komolyan mondom, már inkább a Sztár Sport!
 

Kiegészítés: A régi KSnek is van egy kis vaj a füle mögött, pl. amikor Lothar idejött, annyira nyaltak neki, hogy egy időben 10-ből 7 címlapon ő volt. Aztán jött egy kis vita, és egyből ő volt minden edzők legrosszabbika.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr511358974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása