tévhitek

 2010.01.12. 22:36

A tévhit-blog babérjaira török, rögtön két észrevétellel is:

A sport egészséges - Nos, alapesetben igaz, hogy ha 15 perc kocogás erejéig felkelünk a fotelből, vagy reggelente eljárunk úszni, az egészséges, de ha ennél sokkal jobban belevetjük magunkat a sportokba, több kárt okozunk magunknak, mint hasznot. Nem, nem kell hozzá szétszteroidozott NBA-sztának lenni, elég kb. 10-15 évet eltölteni diákéveid alatt kosárlabdával, (nem is kell közel kerülni a magyar NB1-hez) s utána imádkozhatsz, hogy a 8. térd-, és bokaműtét után még lábra tudj állni.

Az egyházi vezetők unalmasak - Nem mondom, amikor egy párszáz (párezer) éves kötött lebonyolítású szertartás zajlik éppen, akkor senki nem rágja tövig a körmét, de ha ezeken túl odafigyelünk a mondanivalójukra, bizony találunk érdekes/jópofa megszólalásokat. Mai gyűjtésem:
-"200 méterrel odébb kellett volna felépíteni a templomunkat, akkor most nem zavarnánk a színpadot"
-'Remélem megbocsátják nekünk, hogy a Kálvin-szobrot a Kálvin téren állítottuk fel.'
-"Úgy látszik, ebben az országban mindent át lehet helyezni: templomot, lakóházat, iskolát, de transzformátort szigorúan tilos."
-"Ha a rabbi sokat beszél, bent van a zsinagógában 50 ember. Ha nem beszél, akkor 100, ha pedig ingyen vacsora van, akkor 300 "

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr241668011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása