Merre csörög a dió?

 2009.12.22. 23:38

Kicsit idióta cím, arra próbálom keresni a választ, hogy az én (meglehetősen szerény) tapasztalataim szerint hol, milyen hatékonysággal lehet nőket felszedni.

1. Nagy buli
Egész egyszerű a dolog, elég sok kiéhezett példány jön el mindkét nemből, de valahogy nem az igazi. Legalábbis nekem nem. Sokat ne várjatok tőle, valószínűleg nem az lesz gyermekeitek anyja, aki 6 cm hosszú szoknyában nyomja hozzátok a seggét. Illetve ha mégis ő lesz, akkor nem vigyáztatok.
Lehet túl sznob vagyok, de nekem az ilyesmi sosem tetszett. Néha-néha volt valami tánc-féleség, de nem az én világom, majd más ír róla, aki jobban benne van. (ez most arra az esetre vonatkozott, amikor nem ismerted meg előtte a célszemélyt)

2. Házibuli
Na, emmá' annál inkább. Az előnye, hogy olcsóbban piálsz, és általában van közös ismerős, halljátok egymás hangját, stb. Hátránya, hogy néha te vagy a házigazda, illetve hogy 12 mp-el az összejövésetek után már elindul a pletyka (Bár az ember elég hamar eljut a felismerésig, hogy na és az kit érdekel?) Nekem kb. ez áll a legközelebb a szívemhez, és itt már több az esély, hogy lesz is valami a kapcsolatból (már a 120. perc után is).

2.b. Házibuliba (vagy más kisebb buliba) menni a kiszemelttel, akivel előtte már dumáltatok párszor. The. Best. Ever.

3. Randi kettesben
Hát, igazából nője válogatja, a romantikusabb lelkekkel érdemes próbálkozni. Vielleicht. Hátránya és előnye is, hogy csak ketten vagytok. Teljesen Rá koncentrálhatsz, de ha valahol megakad a dolog, onnantól elég gyanús,hogy csak szenvedés lesz. Külön művészet, hogy mikor (és hogy) vessünk véget a randinak. (Ebben még igencsak kontár vagyok) Ha jól sikerül, akkor a csaj barátnőinél megindul a nyálelválasztás, ha elmondja nekik a sztorit.

4. Nem is randi, csak úgy összejöttök
Arra gondolok, amikor ültök a feneketeken mondjuk a tévé előtt, és egy pillanat múlva már össze vagytok jőve (macska fel van mászva). Ezeknél igazából azt érzem, hogy a csaj (nem a srác, a csaj) már elvesztette a türelmét, és nem bír tovább várni. Azért ebből is lehet még jó kapcsolat, főleg ha a hímnemű a csöndesebb, a nőnemű az anyáskodóbb típus.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr321617010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása