A nap külsős blogbejegyzése #9

 2009.09.09. 10:59

Igazából nem is egy bejegyzést ajánlok most, hanem egy egész blogot:

http://gyuloltellensegeink.blog.hu/

Kiválogattam a legjobb mondatait (m.b.b.k.*: ne vegyétek komolyan - bár sok megállapításnak van némi valóságalapja):

"Kelet-Európa Eric Cartmanjével nem lehet elnéző az ember, még egy icipicit sem. Románia pontosan akkora ősköcsög, mint Colorado-i alteregója, és az egészségesnél többszörösére dagadását is ugyanúgy egy hímnős, mindenkivel összefekvő idióta kurvának köszönheti – igen kedves frankofón barátaink, a kedvenceitekre célzunk."

"Csak a 19. században kezdte kínosnak érezni egy szűk álértelmiségi réteg, hogy senkinek se érzi magát, és ekkor kitalálták, hogy ők lesznek a szlovákok. Fogták az orosz zászlót, beletették a mi címerünket, s ezzel letudván a heraldikai teendőket sunnyogva kivárták az I. világháborút, hogy puskalövés nélkül a győztesek közé kerüljenek"

"Világlátott búráink határozottan hajlanak afelé, hogy Európa hajdani rab népeinek nagy része már kurvára nem Wehrmacht bakancsokat lát a Scholl papucsokban, így 65 évvel az események után."

"Az egykori hódító latinok mára elválaszthatatlanul összefonódtak a léhaság, a hiszti és a kóros műmájerkedés fogalmaival."

"Persze ugyanezek a defetista, kábítószerélvező bűnözők harsogják büszke fennhangon, piros homályban úszó szemekkel, hogy nem érdekli őket a magyar politika, de azért a kurva távoli Kínával bármikor ölre mennének néhány koszos szerzetes hatalmi ambíciói miatt."

"Az az igazság, hogy ezek a naplopók alig különböznek digó apáiktól, ami a léhűtést és az ostoba tellegetős hőbörgést illeti. Mindössze annyi az eltérés, hogy a menedzselésben sokkal ügyesebbek voltak, és elhitették a világgal, hogy a cigánykodás elegáns és divatos. Hát hol van még egy ország, amelyben dalsláger születhet arról, hogy az előadója nem akar dolgozni?!"

"Sajnos ki kell ábrándítsam őket, a kultúrához és a civilizációhoz vajmi kevés köze van a Budapesten tobzódó milliós, félművelt tömegnek. A kultúrához senki más nem nyúl ott hozzá a rózsadombi úrigyerekeken és a lehetőség híján vidékről felszivárgó, tehetséges értelmiségieken kívül. A civilizáció és a fejlődés meglepő módon szintén nem Óbuda vagy Angyalföld panelvárosaiból származik."

"Persze az ilyen emberek életének legszebb pillanata valószínűleg az elektromos áram behúzása volt, és G-pontra maximum disznófelezésnél akadtak."

"Ugyan ki akarna már egy csapatban játszani a Balkán Michael Owenjével? Az egykor rettegett támadó ma kapkodva keresi, hogy melyik sztárcsapat kispadjára szegődjön el tölteléknek, miközben a többiek nem győzik körberöhögni."

 

*Minden besértődős bunkó kedvéért

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr891370607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása