Politika

 2009.09.01. 21:56

Igazából nem akarok politizálni itt, persze egy-két közéleti témájú felhorkanásom úgyis lesz. Beállítottságomról annyit, hogy szerintem az emeberek eleve nem jobb-vagy baloldaliak, hanem bizonyos kérdésekben "balosok" pl. (elég szörnyű mondat lesz ez stilisztikailag), más kérdésekben "jobbosok". Aki minden kérdésre a legszigorúbb konzervativizmussal válaszol, az hülye, de ugyanúgy az is egy véresszájú fanatikus, aki mindent liberalizálna.

Az általános fogalmak szerint inkább egy hangyapénisznyit jobbra húzok, de ez nem jelent túl sokat. Párthoz meg végképp igyekszem nem kötődni, és ugyanezt javaslom mindenkinek.

Gréta anyó jótanácsa: Még ha úgy érzed is, hogy mindenben a te elveidet vallják, ne csatlakozz! Előbb-utóbb csalódni fogsz, mert tuti lesz néhány korrupciós/pedofil/stb. ügy az imádott pártodon belül is, aztán éghet a pofád.

Bölcs Kleist meglátása: Leantiszemitázni valakit* (ok nélkül) legalább akkora bűn, mint zsidózni**.

*Egyesek túl gyakran élnek e módszerrel, ha elfogytak már az észérveik.

** "Nem vagyok antiszemita, nem. Nincs bajom a zsidókkal, nem hibáztatom őket a kenyér drágulásáért, a válságért, a sok kirúgott emberért, az őserdők kivágásáért, vagy egy réges-régi szerelmi csalódás miatt, nem nekem valók az ilyen összesküvéselméletek." vastagbor.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr851354101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása