Nuuk Múzeum

 2011.06.25. 01:58

Nemrég futottam bele egy ismerős blog régi bejegyzései közt (na jó, Honey mutatta meg) egy családi vita leírásába. Tulajdonképpen sok szót nem érdemel az ügy, tipikus rikácsolós néni vs. értelmes egyén vita, semmi érdekes. Egy dolog szúrt szemet, a "vitában" újra és újra felbukkanó súlyos és megbocsáthatatlan vád (találjátok ki, melyik fél részéről), a "behehehementetek a[z amúgy már jópár éve] halott szüleim házába" (látom is magam előtt, ahogy fortyogva, vörös fejjel nyomkodja az illető a billentyűket)

Úgyhogy most szépen megkérek mindenkit: Ha esetleg meghalnék, légyszi NE csináljatok múzeumot a szobámból, a lakásomból, és ne őrizgessétek az asztalon azt a fél zsömlét, amibe utoljára beleharaptam, meg hasonlók.

u.i.:Pont a múzeumok éjszakáján írom, érdekes

u.u.i.: Persze ha Nobel-díjas tudós leszek, vagy filmcsillag, és ha az ország 70%-a ragaszkodik hozzá, akkor nem bánom, legyen Nuuk Múzeum.

Címkék: halál múzeum

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr733012795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása