Szvsz a címben szereplő kishölgy száma messze nem a legborzalmasabb, hallottam én már sokkal gyengébb számokat is. Össze is gyűjtöttem párat nektek:

10.Like glue Fúúú, akcentusa van, mekkora jóarc máááár! Igazából az egész Saun Paul-jelenség olyan egyszerű, mint a faék, de ez a szám különösen primitívre sikerült. Akkor már inkább egy közepes vascsővel ütögessék a fejemet 3 perc 55 másodpercig.

9. Spytime Egyszerűen szar. Nem tudom, hogy is gondolták, ha meghallom ezt a számot, mindig egy, a Miskolc Pláza parkolójában kibontakozó 7-8 fős bulit vizionálok.

8. Scream if you wanna go faster - well, I'm screamin' all right...

7. Mr. Hóember Értékelem én a szándékot, a körülményeket, Zoltán Erika alakját (már a korához képest), stb. szóval próbálok pozitívan állni hozzá, de ettől még ez egy borzalmas szám marad, kistesója a mai győztesünknek.

6. Létezem Nyugodtan idevehettem volna az R-Go egész munkásságát. Az egy rossz vicc, hogy ezek kettőnél több koncertre kaptak szerződést. Ezért tart ott ez az ország, ahol.

5. Cry me a river És még Justin Biebert szidják...

4. AXel F Ez is kb. annyira volt jópofa, mint egy köztéri pad mellé odaszáradt, de még bűzölgő ex-gyomortartalom fölött gyülekező ganajtúró bogarak ürüléke.

3. Egyszerű arcú kisvirág Na jó, ez adta magát, mint stand up comedyseknél a Kiszel Tündés poénok. Könnyű belerúgni abba, ami alapból ilyen mélyen van, de ettől még echte szar, szóval helye van a listán.

2. Ku-u-u-i-po A győztes számhoz hasonlóan itt is egy relatíve jó hangú énekest erőszakoltak meg a dal szerzői, avagy hogy alakítsuk ki a No.1. szexis tinibálványból a turisztikai hivatal prostituáltját.

1. Különös szilveszter - pedig Cserháti még tudott is énekelni... csak azt nem tudom, hogy vették rá erre a borzalomra. Sikítva menekülök, ha meghallom. Kurvára nem jópofa szám, inkább egy jópofáskodó, kádárista modorossággal felduzzasztott kutyagumi. Tiltsák be!

Ugye, máris mennyivel jobban tetszik a Friday?

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://kalaallitnunaat.blog.hu/api/trackback/id/tr472813091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása